Hypotheken

Wil je een woning kopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden qua hypotheek? Of ben je benieuwd of de maandlasten van je huidige hypotheek naar beneden kunnen? Wij kijken graag met je mee.

Welke hypotheek
past het beste bij jou?

Koop je je eerste huis en wil je weten wat de opties zijn omtrent hypotheken, of wil je een voordeligere hypotheek dan dat je nu hebt? Wij vertellen je er alles over.

Meer belangrijke informatie

Gratis oriënteringsgesprek met een persoonlijke adviseur

Natuurlijk heb je de mogelijkheid om zelf te berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen en op welke manieren. Maar ben je toch benieuwd naar de input van een professioneel adviseur? Maak dan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Wij proberen ervoor te zorgen dat je met een goed gevoel het winnende bod uitbrengt.

Om een goed advies te geven, hebben wij tijdens dit eerste gesprek al een aantal documenten van je nodig. Denk aan een loonstrook en het saldo van je huidige hypotheek. En vanaf dit eerste adviesgesprek begeleidt één van onze persoonlijke adviseurs je tijdens het hele proces. Dát is kenmerkend aan Regio Advies Groep Dussen.

Martijn
Martijn
Hypotheek Adviseur
Tycho-b
Tycho
Hypotheek Adviseur