Maak kennis met
ons team

Dichtbij, betrokken, persoonlijk, sociaal & lokale verbondenheid. Daar staan wij voor! Maak kennis met Regio Advies Groep Dussen. In onze video vertellen we je in iets meer dan een minuut wat wij voor je kunnen betekenen.

Barto
Barto
Eigenaar en Persoonlijk Adviseur

Barto is de eigenaar en vindt de kleinschaligheid en bereikbaarheid van het kantoor erg belangrijk. Je kunt bij hem terecht voor het complete pakket; van bankzaken tot verzekeringen en hypotheken. Barto staat voor je klaar!

barto@ragd.nl

Timo-b
Timo
Persoonlijk Adviseur

De volgende generatie Boiten staat al klaar. Timo begeleidt je graag van A tot en met Z. Met verzekeringen, bankzaken of andere financiële oplossingen. Hij gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek.

timo@ragd.nl

Laura-b
Laura
Persoonlijk Adviseur

Laura is bij ons het gezicht van RegioBank. Hét aanspreekpunt voor jouw particuliere en zakelijke bankzaken.  Daarnaast draagt ze zorg voor de administratie, marketing en lokale activiteiten.

laura@ragd.nl

Peter
Peter
Persoonlijk Adviseur

Peter wordt door relaties vaak geprezen om zijn persoonlijke benadering. Hij neemt de tijd voor het regelen van jouw bank- en verzekeringszaken en wikkelt graag de schades tot in de puntjes af.

peter@ragd.nl

Colinda-b
Colinda
Persoonlijk Adviseur

Colinda helpt je graag met het oplossen van schades of het zoeken naar een passende verzekering . Dit zowel particulier als zakelijk. Het kantoor fleurt ze op met haar gezelligheid en een praatje.

colinda@ragd.nl

Pieter
Pieter
Persoonlijk Adviseur

In 2022 is Pieter bij het RAGD-team gekomen. Je bent bij hem aan het juiste adres met jouw vragen over RegioBankzaken, particuliere en zakelijke verzekeringen als ook AOV’s en levensverzekeringen. Pieter ademt klantvriendelijkheid, hij kan dan ook luisteren als geen ander en legt je alles duidelijk en rustig uit. 

pieter@ragd.nl

Martijn
Martijn
Hypotheek Adviseur

Martijn is je aanspreekpunt voor alle vragen rondom hypotheken. Of het nu gaat om een particuliere of een bedrijfshypotheek.  Bij Martijn zit je goed.

martijn@ragd.nl

Tycho-b
Tycho
Hypotheek Adviseur

Tycho kan als geen ander in begrijpelijke taal jou alles uit te leggen over jouw hypotheek. Een nieuw huis op het oog? Neem eens contact met hem op, hij helpt je graag.

tycho@ragd.nl

Theo-b
Theo
Administratief Medewerker

Theo ondersteunt met het opmaken en administratief afhandelen van hypotheekdossiers. Door zijn jarenlange ervaring in de hypotheekwereld is hij ook een goede bron van kennis.

Tex
Tex
Kantoorhond

Tex werkt parttime bij Regio Advies Groep Dussen als kantoorhond. Hij zorgt voor gezelligheid, komt af en toe een poot geven of een aai over de bol halen. Tex is gek op tennisballen, snoepjes en rondjes rennen door kantoor.

tex@ragd.nl

De oorsprong van Regio Advies Groep Dussen

Familiebedrijf

Regio Advies Groep Dussen staat voor een persoonlijke benadering waardoor je altijd terecht kunt met je vragen. Bij ons ben je geen nummer en word je gewoon netjes geholpen. Dit doen wij op de manier waarop we zelf ook geholpen willen worden.

Wij zijn een echt familiebedrijf. In totaal werken wij met negen enthousiaste adviseurs waarvan drie familieleden en sinds 2020 hebben we een heuse kantoorhond die voor een gezonde afleiding en beweging zorgt.

Wij bieden onze dienstverlening aan in het Land van Heusden en Altena, de Bommelerwaard, de Rivierenlanden en Gorinchem en omstreken.

Al sinds 2001

Regio Advies Groep Dussen is inmiddels een begrip in de regio Altena. Barto heeft in 2001 het assurantiekantoor overgenomen in Dussen. Sinds 2001 is het familiebedrijf flink gegroeid en is het een echt begrip in de regio. Barto, Timo, Peter, Colinda, Laura, Pieter, Theo, Tycho en Martijn staan graag voor je klaar!

In 2021 bestaat Regio Advies Groep Dussen daarmee 20 jaar! Daarvoor was Regio Advies Groep Dussen bekend als “Assurantiekantoor de Ronde”.

Advies van
onze klanten

We kunnen het zelf natuurlijk zo vaak zeggen als we willen, maar wat zeggen onze klanten eigenlijk over ons en over onze service?

0
Advies
0
Support

Advies

9,8

5/5

Ondanks dat ik op zeer korte termijn iets nodig had, werd ik snel en accuraat geholpen. Er werd door de adviseurs alles in werking gesteld om mij zo goed mogelijk te helpen. Super!

Klant bij Regio Adviesgroep Dussen B.V.

Schade

9,1

5/5

Nemen overal de tijd voor, ook al hebben zij het druk. Bellen altijd netjes terug. Ik heb geen op of aanmerkingen. In één woord geweldig. Ik zou zeggen, stap over!

Klant bij Regio Adviesgroep Dussen B.V.

Een overzicht van onze dienstverlening

Jouw privacy

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor ons. Wij zullen altijd proberen integer met je gegevens om te gaan. Via het document hieronder lees je hoe wij hiermee omgaan. Onze adviseurs staan je hierover ook graag te woord!

Onze aanpak

Wij willen je graag wegwijs maken in onze dienstverlening. Hierbij zijn gemak, vertrouwd en deskundigheid belangrijke sleutelwoorden. Jij als klant staat centraal in onze dienstverlening. Wij werken vanuit jouw persoonlijke situatie en wensen. Dit is voor ons de leidraad in onze dienstverlening.

Intern beloningsbeleid >
De beloning van onze medewerkers bestaat voor het grootste gedeelte uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform.

Afhankelijk van de functie en de beoordeling kunnen medewerkers een variabele beloning ontvangen die maximaal 20% van hun vaste inkomen uitmaakt. De variabele beloning wordt voor minimaal 50% gebaseerd op kwalitatieve doelstellingen die het klantbelang dienen.

Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het vaste salaris en de hoogte van de variabele beloning.