Autoverzekering

Ga zowel in het binnenland als het buitenland met een prettig gevoel op weg. Met onze autoverzekering is je auto niet alleen goed, maar ook goedkoop verzekerd. Een scherpe premie, een uitgebreide dekking én een uitstekende service. Dát is de autoverzekering van Regio Advies Groep Dussen.

Woonhuisverzekering

Op zoek naar een onafhankelijk advies wat betreft de beste woonhuisverzekering in jouw situatie? Wij helpen je graag. Met onze woonhuisverzekering is je woning goed, voordelig en tegen bijna alle plotselinge gebeurtenissen verzekerd. Van je woning tot de tuininrichting en van de fundering tot bijgebouwen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Sluit je je aansprakelijkheidsverzekering via ons af? Dan zijn wij jouw aanspreekpunt bij vragen en schades. Verzeker voor aansprakelijkheid van jezelf, een partner, eventuele kinderen of zelfs een huisdier. Want soms zit een ongeluk in een klein hoekje. Met onze verzekering ben je goed verzekerd.

Reisverzekering

Een reisverzekering is heel persoonlijk. Of je nu af en toe een weekendje weg gaat, er regelmatig op uittrekt, zakelijke trips moet maken of maandenlang op reis gaat: wij hebben gegarandeerd de reisverzekering die bij jou past. Van doorlopend tot kortlopend en van zakelijk tot lang op reis.

Zorgverzekering

Wij vinden een goede zorgverzekering erg belangrijk. Daarom bieden wij ook zorgverzekeringen van diverse aanbieders aan. En dat van basis tot aanvullend en collectief. Bij de meeste verzekeraars kunnen wij je een aantrekkelijke korting bieden. Samen gaan we op zoek naar jouw zorgverzekering.

Overlijdensrisicoverzekering

Misschien minder leuk om over na te denken, maar daarentegen wel erg belangrijk. Je wilt je nabestaanden toch niet met financiële zorgen opzadelen? Kies voor een overlijdensrisicoverzekering en/of uitvaartverzekering via Regio Advies Groep Dussen. Ook een begrafenis of crematie kost veel geld.

Rechtsbijstandverzekering

Het gebeurd vaker dan we hopen: een conflict met je werkgever, in het verkeer, met de buren of na een aankoop.  Met een rechtsbijstandsverzekering ben jij verzekerd van juridische hulp.

Pleziervaartuigenverzekering

Heerlijk door de Biesbosch varen zonder zorgen. Dat is pas fijn. Sluit daarom een pleziervaartuigenverzekering af zodat jij volop kunt genieten van jouw tijd op het water.  

CAR-verzekering

Huis aan het bouwen of verbouwen? Dan is een CAR-verzekering/ bouwverzekering jouw aandacht waard. Je kunt hem zowel particulier als zakelijk afsluiten.  Je verzekert hiermee de schade die ontstaat tijdens bouwwerkzaamheden. De dekking geldt vaak voor alle betrokken partijen: Denk hierbij aan jezelf, de aannemer, een schilder of installateur.

Persoonlijk advies nodig?

Ben je als particulier op zoek naar een persoonlijk en onafhankelijk advies wat betreft je verzekeringen? Neem dan contact op met Regio Advies Groep Dussen. Wij brengen graag, samen met jou, in kaart wat je nodig hebt en wat de bijbehorende kosten zijn. Graag tot ziens.