Je aansprakelijkheidsverzekering via Regio Advies Groep Dussen

Wij helpen je graag bij het vergelijken van reisverzekeringen, zodat je altijd de reisverzekering vindt die het best bij jou past. Besluit je om jouw reisverzekering via ons af te sluiten? Dan zijn wij je aanspreekpunt bij vragen en schades. Dat geldt ook voor andere verzekeringen die je via ons afsluit. Je zit bij ons dus nooit aan een verzekeraar vast.

Keuze dekkingen doorlopende reisverzekering

Keuze verzekerde personen

Je geeft de naam en geboortedatum door van de personen die je wilt meeverzekeren. Naast jezelf, je partner en inwonende kinderen, kun je ook de voor studie of wegens co-ouderschap uitwonende kinderen tot 27 jaar meeverzekeren. De verzekering geldt ook als één van de verzekerden zelfstandig reist.

Keuze van verzekeringsgebied

Je kunt kiezen voor dekking in Europa of over de gehele wereld. Met Europadekking ben je ook verzekerd in de landen rond de Middellandse Zee, en op de Azoren, de Canarische Eilanden en Madeira.

Reisduur langer dan 90 dagen
Standaard geldt de dekking voor 90 aaneengesloten vakantiedagen. Als je bijvoorbeeld ieder jaar gaat overwinteren, kunnen wij de dekking voor je verlengen naar 180 dagen. Onze doorlopende reisverzekeringen verzekeren veel risico’s en kosten al standaard mee. Die vindt je hieronder.

Bagagedekking
Je reisbagage is meestal standaard meeverzekerd.

Ongevallendekking
Als door een ongeval een verzekerde overlijdt of blijvend invalide raakt, geeft de verzekering recht op een uitkering.

Rechtsbijstand
Heb je op reis rechtshulp nodig? De kosten van verhaals-, straf- en contractrechtsbijstand krijg je van de verzekeraar terug. Ook schieten wij eventuele waarborgsommen voor.

Dekking voor geneeskundige kosten
Heb je een zorgverzekering in Nederland? Dan zijn op je reisverzekering ook geneeskundige kosten verzekerd die je maakt in het buitenland. De medische kosten die je op uw reisverzekering van ons krijgt vergoed, hebben geen invloed op het eigen risico van je zorgverzekering.

Personenhulp
Kom je tijdens uw reis in de problemen, bijvoorbeeld door een ziekenhuisopname? Dan kunt u met de doorlopende reisverzekering 24 uur per dag een beroep doen op de professionele hulpverlening van de alarmcentrale.

Buitengewone kosten
Moet je plotseling en onverwacht terugkeren naar Nederland? De extra kosten die je dan maakt, bijvoorbeeld extra reis- en verblijfskosten, worden door ons vergoed.

Vervangend vervoer
Wij vergoeden de huurkosten van een noodzakelijk vervangend vervoermiddel.

Telefoonkosten
Je krijgt van de verzekeraar de kosten terug die je maakt om in contact te komen met bijvoorbeeld alarmcentrale.

Schade vakantieverblijf
Schade aan de inventaris en/of het onderdak dat je huurt of waarin je verblijft is meeverzekerd.

Sportbeoefening
Sporten zoals fietsen en wandelen vallen onder de basisdekking, net zoals schaatsen, langlaufen en duiken. Andere winter-, water-, lucht- en bergsporten zijn niet standaard verzekerd op de doorlopende reisverzekering. Je kunt je voor die sporten wel aanvullend verzekeren. Vraag ons hiernaar.

Veel gestelde vragen doorlopende reisverzekering

Ik ga langer dan 90 dagen op reis, moet ik dit doorgeven?
Ja, geef dit altijd aan ons door. Zo kunnen wij je verzekering aanpassen.
Welke landen vallen onder Europadekking?
Met Europadekking bent je verzekerd in Europa, de Canarische Eilanden, Madeira, Algerije, Egypte, Israël, Libanon, Libië, Marokko, Syrië, Tunesië en heel Turkije.
Is een kortlopende reisverzekering voordeliger?
Dat ligt eraan hoe vaak je op reis gaat. Wij rekenen graag het verschil voor je uit.
Is een dagje in eigen land ook verzekerd?
Dit valt onder de dekking als je een overnachting hebt geboekt. Ga je een dagje de grens over? Dan is er wel dekking.
Wat is een samengestelde reis en ben ik daarvoor verzekerd?
Een samengestelde reis bestaat uit losse onderdelen die je afzonderlijk hebt geboekt (zoals ticket en verblijf). Als door een verzekerde gebeurtenis een onderdeel van die samengestelde reis vervalt en niet vervangen kan worden, dan vergoed de verzekeraar meestal ook de annuleringskosten van de samengestelde delen.