arbeidsongeschiktheid verzekering advies

Arbeidsongeschiktheid

Het kan, om wat voor reden dan ook, altijd voorkomen dat je als ondernemer niet kunt werken. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt ervoor dat je niet zonder inkomen komt te zitten. Je zorgt voor een financieel vangnet. Ben je zelfstandig ondernemer? Dan is een AOV het overwegen zeker waard.

verzekering garage advies

Garageverzekering

Garage- en autobedrijven lopen specifieke bedrijfsrisico’s. Een ongeluk kan altijd gebeuren, ook al heb je goed personeel dat werkt volgens alle veiligheidsvoorschriften. Wij nemen jouw financiële zorgen uit handen met een verzekering die speciaal is afgestemd op jouw bedrijfstak.

cybercrime hacken spam malware verzekering ransom advies

Cybercrime

Een computer/laptop is uit geen enkele onderneming meer weg te denken. Een gerichte computerhack  kan grote gevolgen hebben. Denk aan het in verkeerde handen komen van betaalgegevens, het verlies van klantinformatie en personeelsgegevens en schade aan het IT netwerk. Wij adviseren je over een cyberverzekering.

ziekteverzuim verzekering advies

Ziekteverzuim

Zodra een medewerker ziek wordt komt er veel op je af.  Als werkgever moet je het loon bijvoorbeeld doorbetalen en natuurlijk mis je een kracht op de werkvloer. Een goede verzuimverzekering dekt veel van deze kosten en zorgt voor verzuimbegeleiding.

aansprakelijkheidsverzekering advies

Aansprakelijkheids-
verzekering

Waar gewerkt wordt, gaan af en toe dingen fout. Wanneer je een bedrijf hebt, kan het gebeuren dat je schade aanbrengt bij één van je klanten. Denk bijvoorbeeld aan een schildersbedrijf dat een pot verf over de vloerbedekking laat vallen. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven ben je verzekerd voor dit soort schades.

verzekering zzp-er regio advies groep

Zelfstandige zonder
personeel (ZZP)

Ga je binnenkort starten als ZZP’er? Of ben je al gestart als ZZP’er en wilt je de risico’s eens goed doornemen? Wij helpen je graag met de inventarisatie en het beheersen van de risico’s voor u als ondernemer. Wat gebeurd er bijvoorbeeld als je arbeidsongeschikt raakt of als je schade aan iemand anders toebrengt? Wij helpen je graag met zoeken naar een oplossing!

Bedrijfsschade

Met een bedrijfsschadeverzekering ben je verzekerd tegen omzetverlies wanneer de bedrijfsvoering van jouw onderneming stil komt te liggen. Bijvoorbeeld na brand, storm of diefstal.

Transport

Zijn jouw spullen vaak onderweg? Hiermee verzeker je jouw goederen voor schade en diefstal tijdens transport. Of je ze nu zelf vervoerd of laat vervoeren.

Bedrijfsauto

Ook jouw bedrijfsauto of vrachtwagen kunnen we verzekeren. Zo zijn jij en jouw werknemers zorgeloos onderweg.

Rechtsbijstand

Bij een zakelijk conflict kunnen de juridische kosten hoog oplopen. Met deze verzekering ben je verzekerd van juridische bijstand bij bijvoorbeeld ontslag van een medewerker of een conflict met een leverancier.

CAR-verzekering

Werk je in de bouw? Dan is een CAR-verzekering/ bouwverzekering jouw aandacht waard. Je verzekert hiermee de schade die ontstaat tijdens bouwwerkzaamheden. De dekking geldt voor alle betrokken partijen: denk hierbij aan de aannemer, onderaannemer, een schilder of installateur.

Goederen- Inventaris
verzekering

Brand, diefstal of (water)schade aan je inventaris?  Met deze verzekering verzeker je de bezittingen en voorraad van jouw bedrijf . Dan kun je zo snel mogelijk weer door met ondernemen.

agrarische verzekering afsluiten nederland

Agrarische verzekering

Een agrarisch bedrijf verzekeren vraagt om specialistisch advies én kennis van de regio. Daarnaast is het fijn als u geholpen wordt door iemand die dezelfde taal spreekt als u. Na een inspectie van uw onderneming krijgt u een deskundig advies over hoe u de verschillende soorten risico’s die u en uw agrarische onderneming lopen zo goed mogelijk verzekert.

Advies nodig?

Heb je als ondernemer met personeel of als zzp’er advies nodig over welke verzekeringen wel of niet afgesloten moeten worden? En welke verzekeringen interessant zijn in jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij van Regio Advies Groep Dussen voorzien jou graag van een persoonlijk advies.