Sluit een persoonlijke lening of doorlopend krediet af

Heb je niet genoeg spaargeld voor een verbouwing aan je woning? Of heb je een nieuwe auto nodig, maar heb je niet voldoende geld? Dan kan een persoonlijke lening of een doorlopend krediet de oplossing zijn. Vraag dit aan via Regio Advies Groep Dussen. Wij vergelijken voor jou de rentes van verschillende aanbieders. Op deze manier ben jij verzekerd van de laagste rente en de beste voorwaarden.

Persoonlijke lening

Wanneer je kiest voor een persoonlijke lening weet je van tevoren hoeveel je per maand aan rente en aflossing betaalt. Het rentepercentage staat vast en je kiest zelf binnen welke termijn je de lening aflost.

Dus, met een persoonlijke lening:

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een flexibele lening met een maximale bestedingsruimte, oftewel de kredietlimiet. Je bepaalt zelf óf en hoeveel geld je opneemt binnen deze limiet en je betaalt alleen rente over het opgenomen deel. Maandelijks los je een gedeelte af. En dit kun je ook weer opnemen als je daar behoefte aan hebt. Een doorlopend krediet is geschikt wanneer je vaker snel of onregelmatige bedragen nodig hebt of graag geld achter de hand wilt hebben.

Dus, bij een flexibele lening:

Meer informatie?

Wil je graag particulier lenen, maar wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende voor- en nadelen? Neem dan contact op met Regio Advies Groep Dussen. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze.