Bekijk de actuele hypotheekrentes van alle aanbieders waar wij een hypotheek van kunnen aanbieden. Op zoek naar meer informatie of wil je een passend advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Hypotheekrente vergelijken

Heb je al eens laten kijken of je kunt besparen op de hypotheek? Nee? Dan wordt het de hoogste tijd om je te laten adviseren door Regio Advies Groep Dussen. In hypotheekland zijn er namelijk meer dan 35 verschillende hypotheekverstrekkers. Allemaal met andere voorwaarden en andere hypotheekrentes.

Wij vergelijken een ruim aanbod hypotheekverstrekkers op basis van laagste rentes en voorwaarden. Gaat je voorkeur uit naar een lineaire hypotheek, een annuïteitenhypotheek of een combinatie? En hoeveel jaar wil jij de rente vastzetten? In een handig overzicht laten we je meteen zien welke hypotheek voor jou het meest voordelig is en wat je maandelijks gaat betalen.

Zo vind je de laagste hypotheekrente

De hoogte van de hypotheekrente is afhankelijk van een aantal voorwaarden:

1
Hypotheekvorm
2
Rentevaste periode
3
Boetevrij extra aflossen
4
Hypotheek meenemen bij een verhuizing

Kijk kritisch naar bovenstaande voorwaarden, want je zit tenslotte een lange tijd vast aan je hypotheek en de bijbehorende hypotheekrente.