Zomerse Stempelactie

Fietsen voor m’n eten Altena en de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank in Dussen en Hank bundelen de krachten met een zomerse stempelactie.

Ga op de fiets (of een ander vervoermiddel) langs de deelnemende boerderijen, winkels of pluktuin en verzamel zo minstens 4 verschillende stempels op de stempelkaart. Lever de stempelkaart in bij Adviesbureau Verhoeven in Hank of Regio Advies Groep in Dussen en ontvang een leuke goodiebag!

Door je producten in eigen streek te kopen zorg je voor minder plastic verpakkingen, minder verspilling en steun je de ondernemers in jouw regio. Op de fiets heb je ook nog eens extra beweging en kun je genieten van de buitenlucht.

De stempelkaart niet huis-aan-huis (Dussen & Hank) ontvangen? Dan kun je hem downloaden via de actiepagina: fietsenvoormijneten.nl/hankdussen of ophalen bij ons op kantoor of bij één van de andere deelnemende actiepunten.

De actie loopt van 21 juni t/m 30 augustus.

Ander interessant nieuws

Fietsen voor m’n eten Altena en de Zelfstandig Adviseurs van  RegioBank in Dussen en Hank bundelen de krachten met een zomerse stempelactie.
RegioBank springkussen en RegioBank XL voetbaldoel stralen tijdens Buurtzaam feestje.
Let op!

Wij zijn gesloten op

Donderdag 9 mei
Vrijdag 10 mei
Maandag 20 mei