Overstapservice

Met de Overstapservice stap je heel gemakkelijk over van bank. Overstappen naar RegioBank  is dus zo geregeld. Wij helpen je graag om de overstap zo gemakkelijk en zo snel mogelijk te regelen.

JongWijs

JongWijs is een speciaal pakket voor kinderen. Kinderen leren bijvoorbeeld wat de waarde van geld is, hoe ze verstandig kunnen uitgeven of juist sparen en hoe ze veilig kunnen pinnen. Ook helpen we jou als ouder met praktische tips die passen bij de leeftijd van je kind.

Zakelijk

Bij RegioBank kies je ook zakelijk voor de betaal- en spaarrekening die het beste bij jouw situatie past. Of je nu zzp’er of mkb’er bent of een vereniging of stichting vertegenwoordigt: wij regelen het voor je.

Zilvervloot Sparen

Alle kinderen hebben dromen. Kleine en grote toekomstdromen. Met Zilvervloot Sparen help je de dromen van je (klein)kind waar te maken.

Naast de variabele rente krijgt je kind een bonus over de inleg die op zijn of haar 18-jarige leeftijd op de rekening staat.

Beleggen

Met Doelbeleggen kun je zelf eenvoudig beleggen. Bij RegioBank kies je zelf hoeveel je belegt, welk risico je loopt en welk deel je spaart en belegt. RegioBank biedt vijf duurzame mixfondsen met een eigen risicoprofiel.

Pensioen

Droom je ervan om eerder te stoppen met werken? Of wil je een mooi bedrag sparen voor tijdens je pensioen? Dan is één van de Aanvullend Pensioen producten van RegioBank iets voor jou. Daarmee zet je nu geld opzij om straks te kunnen genieten van je oude dag.

Over Regio Advies Groep Dussen

Alles onder één dak

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Dussen, een gezellig dorp in het Land van Heusden en Altena. Naast dat wij zelfstandig adviseur van RegioBank zijn, bemiddelen we ook in particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en overige financieringen. Bij ons kun je dus al je financiële zaken onder één dak regelen.

RegioBank jouw bank in de buurt

Onze kracht van RegioBank is terug te brengen naar twee woorden: Regio en Bank. Regio staat voor persoonlijk, altijd in de buurt, nuchter en direct. Bank staat voor solide en betrouwbaar. Het is de bank in de buurt, waar jij centraal staat.

Dichtbij en persoonlijk

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Om dit waar te maken zijn wij in Dussen aanwezig met een baliefunctie en medewerkers die je kennen. Een kantoor waar je zomaar binnen kunt wandelen. Geen 0900 nummer, maar wel direct contact. Loop gerust eens binnen voor een bakje koffie. We vinden het belangrijk dat je vertrouwd bent met onze medewerkers.

Zonder poespas

Of je nou een zakelijke of particuliere klant bent: iedere klant is bij ons even belangrijk. Bij ons krijg je altijd advies op maat, ongeacht jouw financiële situatie. Onze medewerkers kennen de omgeving en spreken de taal van onze klanten. Wij brengen complexe financiële onderwerpen terug naar begrijpelijke verhalen. Dát is Regio Advies Groep Dussen.

Meer informatie?

Wil je een persoonlijk advies of gewoon eens kennismaken onder het genot van een kopje koffie? Loop gerust eens binnen, wij helpen je graag verder.

ragd-2024-laura
Laura
Persoonlijk Adviseur